Lemco b´fit, skulder og armtræner

Armtræning

B-fit-2-højformat

Armtræning med LEMCO B´fit II

Træn arme med LEMCO B´fit II

For kørestolsbrugere kan det være svært at få trænet kondition, få pulsen op, og svede igennem.

Når muligheden ellers byder sig med hård træning i kørestol, er risikoen for at blive kold efter træning stor.

Med B´fit kan du træne hjemme hos dig selv, og du kan træne, når du har allermest lyst og tid – også selvom det er klokken to om natten…

Træningen kan medvirke til at løsne op for muskelsmerter og infiltrationer i skulder og nakke, og øge muskelstyrken i arme og overkrop. Den er ligeledes velegnet til konditionstræning for kørestolsbrugere, der ellers har svært ved at få pulsen op i kroppen.

Sikker træning af arme til brug fra kørestol eller almindelig stol

Den lydløse magnetiske modstand kan justeres fra stort set ingen modstand, til en modstand som er rigelig for de fleste bevægelseshæmmede personer.

Målgruppen er personer der ønsker øget mobilitet i skuldre og nakke, for derved bedre at kunne klare dagligdags opgaver.

Skumhåndtag til armtræning

De medleverede håndtag kan udskiftes med disse lækre skumhåndtag.

Derved bliver armtræningen behageligere.

Skumhåndtagene koster kr. 350,- incl. moms

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.