Guillian barre syndrome GBS

Guillian Barre. Træning for personer der har GBS

traeningscykel til stol hjemmetraening / Genoptræning

Guillian Barre. Træning for personer der har GBS

Guillian Barre. Træning for personer der har GBS

Selvom du ikke har nogen kræfter og ikke kan bruge en traditionel træningscykel, kan vi godt hjælpe dig.

Vi har motionscykel med hjælpemotor, og flere andre produkter der bruges til træning og genoptræning.

Kronisk nervebetændelse, CIBP

Mange patienter med Guillian Barre Syndrom visiteres til eget hjem, uden effektiv genoptrænings plan.

Her kan LEMCO Combi Bike Plus måske hjælpe…

Dette indlæg gælder specielt de ca. 70 danskere der hvert år rammes af Kronisk nervebetændelse, og ikke er blevet behandlet med immunglobulin inden 7 dage, hvorefter en “almindelig” Immunbetinget Neuropati ofte bliver til Kronisk nervebetændelse.

Selvom praktiserende læger ser ganske få patienter med Guillian Barre Syndrom, kræver disse ofte mere opmærksomhed end systemet som udgangspunkt tilbyder.

Langvarig immobilisering som følge af lammelser, gør muskler stive, og reducerer muskelstyrken betydeligt. Knogler bliver skøre, og kalkindholdet reduceres.

Fysisk træning af personer med Guillian Barre Syndrom, kan ikke påbegyndes for tidligt ifølge vores mening. De bedst kendte “bivirkninger” af træningen er:

  • Mere varme i benene
  • Mere oprejst gang
  • Hurtigere genoptræning, idet der kan trænes optil 1 time dagligt

Cyklen er let at benytte og egner sig derfor perfekt til personer uden fuld kontrol over benene, og personer der er bange for at falde ned af traditionelle motionscykler, som ikke er designet til personer i kørestol og personer med usikker gang

De behagelige cykelbevægelser smører led, og bevæger musklerne på en naturlig måde.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
Sengecykel til hospitalsseng
Luk

Sengecykel til Hospitalssenge

DKK 12.250,00 Inkl. Moms
Sengecykel til Hospitalssenge der er udviklet og produceres i Danmark. Banebrydende sengecykel til hospitalssenge og plejesenge. Cyklens unikke design sikrer at den kan bruges med mange endegavle på hospitals og plejesenge. Enkel i brug, godt tråd og enkel betjening - gør at cyklen bliver brugt og efterspurgt af patienter. Vejer blot 9.3 kg og er let at holde ren.
Tilføj til kurv
Luk

Pedaltræner

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræneren er i bedste kvalitet og hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikres behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt når man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen.
Tilføj til kurv
Lemco-core-trainer
Luk

LEMCO Core Trainer Advanced

DKK 23.900,00 Inkl. Moms
LEMCO CORE TRAINER Advanced - El hest til Rehab brug Elektrisk ridemaskine / elektrisk ridesimulator til alle med behov for at styrke musklerne i overkroppen grundet ulykke eller f.eks. medfødt handicap.

El hesten reducerer spasticitet og styrker kroppens core muskulatur.

Mange med funktionsnedsættelser benytter handicap ridning en gang om ugen, her kan der med vores elektriske hest suppleres ugentlig handicap ridning. På vores el-hest kan der trænes hver dag - flere gange - og dette hjemme uafhængig af ugedag. En ridemaskine kan stimulere balancen, og gennem daglig træning styrker ridetræneren overkroppen ved hjælp af de effektive ride bevægelser.

Dermed er ridesimulatoren ofte et godt supplement til ridefysioterapi.

Bemærk: Max 100 kg. (Kontakt os ved behov over 100kg.) Kontakt os venligst for afprøvning.
Tilføj til kurv
VELA stol Medium træningsstol med bremse afspritbar-for-højre
Luk

VELA stol til Cykeltræning

DKK 11.220,00 Inkl. Moms
VELA Medium Træningsstol der kan desinficeres og holdes ren (Corona Stol / Covid-19 stol) VELA trænings-stol med top bremse som er designet til at cykeltræne fra. Denne VELA stol er den medicinske udgave og derfor kan den afsprittes og er derved egnet også til træning i forbindelse med vira som eks. Corona. Stellet er hvidt, derfor er det let at se evt. urenheder på stellet, som på sorte stole kan stå ubemærket hen i lang tid til fare for patienter og personale.
Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Kettler-Ergo-C8-motionscykel til leje
Luk

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan knap følge med. Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning. Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet, så derfor skal der forventes lidt ventetid så regn med et par dages leveringstid.

Kinevia Bentræner

DKK 39.750,00 DKK 31.250,00 Inkl. Moms
Spasmeknuseren fra LEMCO hedder Kinevia og har holdbar TouchSkærm En træningscykel til terapier og private der søger kvalitet, styrke og stabilitet - og som absolut har brug for motoren for træning. Det er de færreste der harbehov for denne spasmeknuser grundet vores nye BEAT Teknologi i COMBI BIKE PLUS. MEN ! Måske skal du slet ikke have en dyr cykel med motor selvom alle fortæller at du ikke kan bruge andre. Vi har udviklet en motionscykel til brug fra en kørestol der i 99% af tilfældene er en bedre løsning og koster under 50% af de kostbare elektriske spasmeknusere. Kontakt os for personlig vejledning.  Unik: 5 års garanti på mekaniske dele.  Træningscyklen har en kraftig motor, der sikrer at selv ben med kraftig tonus kan træne med effektiv radius. Derved undgås at cyklen stopper ved kraftig tonus / spasmer.

Alt inklusiv i denne pris - Ingen kedelige overraskelser...

Tilføj til kurv
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *