Genoptræning

Genoptræning – Træning i eget hjem eller fysioterapi

genoptræning kørestol

Genoptræning i eget hjem eller fysioterapi

 

Løsninger til genoptræning i fysioterapi eller hjemme

Hos lemco har vi konkrete løsninger der kan medvirke til mere effektiv genoptræning, både for borgere i eget hjem eller i fysioterapi.

Vores løsninger er til at betale for mange, og på mange af løsningerne har vi tilfredshedsgaranti, der sikrer at ALLE ender med noget de er glade for og som virker – Vi får det nemlig meget sjældent retur, derfor tilbyder vi denne unikke mulighed.

Vores løsninger fungerer både til kørestolsbrugere og dårligt gående, og styrker kroppen, således at man kan mere selv – uden hjælp. Det kan reducere behovet for hjemmehjælp, give bedre funktion i kroppen, bedre søvn, bedre blod cirkulation, og medvirke til øget velbefindende.

Vi hjælper med at finde den rette løsning udfra en telefonsamtale, hvor vi i 99% af tilfældene kan afklare hvilken løsning du vil have mest ud af at prøve. Træningen skal naturligvis godkendes af fysioterapeut eller læge, men det har aldrig vist sig at være et problem.

Mange vælger endda at tage vores træningscykel med videre på eks. aflastning eller længerevarende genoptrænings-ophold, da træningen har vist sig så effektiv.

Effektive løsninger til genoptræning

  • Genoptræning efter hofteoperation,
  • Genoptræning efter brud
  • Genoptræning efter blodprop
  • Genoptræning efter længere tids sygdom i eget hjem
  • Genoptræning efter knæoperation

Ved at træne hjemme som supplement til offentlig genoptræningstilbud øges effekten, generne efter skaden kan i mange tilfælde yderligere reduceres, da træning om morgenen, og evt. før sengetid giver ro i kroppen og bedre søvn.

Ydermere er kommunale genoptrænings forløb efter den akutte genoptræning, ofte reduceret til to ugentlige forløb på ca. 30 minutter hver, hvilket for den der ønsker mere, sagtens kan øges med mange hundrede procent, med dertilhørende hurtigere og større effekt af genoptræningsforløbet.

Genoptræning – Hvordan ?

Efter den akutte fase hvor der er intensiv genoptræning, står man ofte til hjemsendelse med efterfølgende blot ti genoptrænings timer i kommunalt regi.

Såfremt der ikke fortsat sker betydelige fremskridt, bliver man overført til vedligeholdende træning, som netop er to gange ca. 30 minutter ugentligt – i ferier og ved højtider, sker det ofte at der springes vigtige uger over til stor gene.

Derfor vælger mange at supplere med træning i eget hjem, det er ikke dyrt i forhold til udbyttet. Hos os tilbyder vi lån, leje, køb – og man kan returnere mange af vores større løsninger på et vilkårligt tidspunkt og afregne perioden som en lejeperiode. – Det er en del af vores tilfredshedsgaranti.

Uanset behovet for genoptræning, har vi mange forskellige træningsløsninger, der kan bruges og det rigtige valg er naturligvis individuelt i forhold til de krav man har og de udfordringer man står over for.

Vi anbefaler, at man som privat person i forbindelse med valg af træningsudstyr taler med sin fysioterapeut eller lignende for at få den bedste anbefaling. Det kan være en god idé at tage en snak med os, og derefter tale med din fysioterapeut om hvordan vores løsninger kan supplere den offentlige tilbudte genoptræning.

Genoptræning – Hvad så bagefter ?

Vi har en mulig løsning på genoptræningsbehov - du kan begynde indenfor få dage...

Leje af Genoptræningscykel til brug fra kørestol

kr. 1.500,00kr. 4.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Leje af træningscykel til genoptræning

kr. 999,00kr. 1.500,00 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Tilføj til kurv

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 22.950,00kr. 24.875,00 Inkl. Moms
Vælg udgave This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.