FlexyFoot dupsko til krykstokke med affjedring. Foden fandt vi på Europas største messe for handicap hjælpemidler i tyskland. Dupskoen er udviklet af en karismatisk brite, og er blevet en success over hele Europa. Det smarte med FlexyFoot er at den kan benyttes som fod til almindelige krykstokke / albuestokke. Foden er fjedrende og aflaster derved skuldre, arme og nakke under gang.

Dupskoen findes i forskellige størrelser, der passer til de gængse krykstokke på det danske marked. Derved kan man få aflastet skuldre og nakke fra de stød almindelige krykstokke giver, samtidig med at man kan bruge sin favorit krykstok. Dupskoene kan også bruges på gangstativer m.v. hvor de ligeledes reducerer stød og belastninger.

FlexyFoot fås også med ispig, så man kan gå og stå sikkert i sne, slud og is. Det er muligt at skifte den fleksible fod ved slid, og foden findes også i en udgave der er designet til amputerede der lægger mere vægt i albuestokkene.

FlexyFoot kan bestilles online i vores webshop.

Bestil FlexyFoot i vores webshop

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.