Ergonomisk krykke

Video af ergonomisk krykke

Ergonomisk albuestok / Krykstok – se video

Krykstokkens håndtag har stødbsorbator der sætter ind der hvor du ellers får smerter ved at gå med krykker. Stødabsorbatoren sikrer derved aflastning af skuldre og ryg.

En unik affjedring i krykken gør at krykken tilpasser sig den enkelte brugers pres på stokkens håndtag og derigennem absorberes stød fra underlaget.

På den måde minimeres belastninger i skuldre og ryg.

Se videoen og få en fornemmelse af krykkens kvalitet.

Krykke / Albuestok video der viser lidt om det unikke affjedringssystem på krykken fra lemco

Systemet er enkelt, og genialt.

For hvert skridt man tager kommer der uden denne krykke stød i arm og skulder.

På det punkt hvor disse stød bliver skadelige, træder affjedringen ind, og hjælper til at reducere gener der kommer ved lang tid brug af krykstokke.

 

Relaterede løsninger i samme kategori som krykkestokken / albuestokken.

Luk

Krykke med ergonomisk håndtag

DKK 240,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium med ergonomisk håndtag har et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen ved gang. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. (billederne viser sort / Grå krykke) Stød der giver smerter kommer gennem krykken fra jorden, med almindelige krykker sætter stødne sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag.

Leveringstid 1-2 hverdage. 

Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.
Luk

Ultra let krykke i Carbon kun 230 gram

DKK 1.650,00 Inkl. Moms
Krykken i carbon materiale er helt unik i sin klasse med sine blot 230 gram er det en ultra letvægts krykke - men også stærk ! Krykken er med sit eksklusive kurvede og ovale design formet til kroppens anatomi samtidig er krykkens håndgreb i silicone designet til at grebet giver et godt og sikkert ergonomisk greb.

Carbon Albuestokken er håndlavet i Spanien. 

Carbon krykken har trinløst justerbar højde af håndgreb og armring (med en unbracconøgle), så krykken kan tilpasses den enkeltes behov. Det unikke ud over krykkens lave vægt, er at krykken er udformet i et stykke carbon, og dermed klikker krykken ikke og er derfor lydløs ved gang. Carbon krykken har en let fjedring ved gang, så det ikke er en "stiv hård" carbon krykke. Vores tilfredshedsgaranti på albuestokkene sikrer at du kan returnere krykkerne inden 7 dage og få pengene retur hvis du ikke elsker dine krykker  !
Luk

Bariatrisk krykke (op til 400 kg / sæt)

DKK 1.650,00 Inkl. Moms
Som overvægtig kan det være svært at finde en god og let krykke, det kan du nu få hos LEMCO Det er ikke sjovt at skulle slæbe rundt på tunge krykker, når man kan få en stærk flot krykke der blot vejer 230 gram. Krykken er med sit eksklusive kurvede og ovale design formet til kroppens anatomi samtidig er krykkens håndgreb i silicone designet til at håndtaget giver et godt og sikkert ergonomisk greb. Carbon krykken har justerbar håndgreb og armring, så krykken kan tilpasses den enkeltes individuelle behov. Det unikke ud over krykkens lave vægt, er at krykken er udformet i et stykke carbon, og dermed gør at krykken ikke klikker og derved er lydløs ved gang.
Luk

Lækker krykke – Flot Design – Let i vægt

DKK 400,00 Inkl. Moms
Krykken er flot designet og let som få andre krykker. En krykke for den kræsne og krævende bruger.  Ingen højdejustering (håndtaget kan justeres trinløst) eller dele der rasler - bestil krykken i den størrelse der passer til din højde - og "ret" selv de sidste cm. af håndtaget til når du får den, der medfølger en lille nøgle til dette. Og så er krykken i aluminum meget let - blot 400 gram. Krykken er super stærk og kan holde 100 kg. pr. krykke, så den kan bruges af personer optil 140 kg, når der bruges to krykker.

Vi er udvalgt som dansk distributør af disse fantastiske krykker. Minimum køb er 2 krykker.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *