Elektrisk Ridesaddel / Elektrisk Hest

Elektrisk Ridesaddel til børn med handicap

Hippotherapie sur cheval artificiel

Den elektriske ridesaddel: JOBA er fortid !

JOBA ridesadlen har været en uvurderlig hjælp for mange familier med handicappede børn gennem årene.

INGEN anden elektrisk ridesaddel har kunne måle sig med JOBA fra Panasonic før LEMCO Core Trainer Advanced !

Vi har endelig fundet en god erstatning for Panasonic JOBA.

Vi bestiller LEMCO Core Trainer hjem på forbestilling. Kontakt os.

Den elektriske saddel er CE mærket og er tilpasset de behov vores kunder har i Europa.

I Danmark er JOBA ridetræneren meget brugt blandt specialbørnehaver, specialskoler og hos mange private – i forbindelse med hjemmetræningsordningen hvor forældre træner deres barn med handicap i eget hjem.

Det er et godt supplement til handicap ridning, og der er kortere ventetid på ridning på den elektrisk saddel end til handicapridning.

3D Bevægelser. Sadlen bevæger sig forlæns, baglæns, let sideværts t.h og t.v.

Sadlen roterer som egen akse som en hula-hop ring.

Kombinationen af 3D bevægelser og rotationen efterligner hestens bevægelser og giver en større bevægelse end blot fremad og bagud. Denne bevægelse er unik for LEMCO Core Trainer Advanced.

I tvivl om hvilken elektrisk saddel du skal vælge ?

Med over ti års erfaring med elektriske ridesadler og med over hundrede kunder i både institutioner og private hjem, kender vi behovene til bunds. Er du i tvivl om du skal gå efter en billig eller en effektiv elektrisk saddel, så kontakt os trygt.

Du skal i hvertifælde have muligheden for at opleve forskellen, og ud fra dette skal du være velkommen til at vælge, vi har endnu ikke oplevet at en enkelt af vores kunder har fravalgt vores produkt.

Vores saddel virker – og er bedre end alle andre på markedet !

Enkel at bruge, sikker at benytte og super god at sidde på.

En kvalitetssaddel med CE mærkning udført af et professionelt firma sikrer dig den mest sikre løsning på markedet.

Her er ikke tale om et billigt kineserprodukt, men en kvalitetsløsning til brug i eget hjem eller fysioterapi – med kompetence og tilfredsheds-garanti bag.

LEMCO Rehab & Fysio er specialister i løsninger til mennesker med bevægelseshandicap.

Vores løsninger spænder bredt og er unikke. Løsningerne hjælper ofte både den pårørende og personen med handicap til en lettere og mere tilfredssstillende hverdag.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.