Blodprop / Hjerneblødning

Hjemmetræning efter blodprop

Combi Bike Plus Motionscykel Kørestol

Træning og genoptræning efter blodprop / GOP – Genoptræningsplan

Bloprop i hjernen kan også ende med blodpropper i benene idet man bliver meget inaktiv. Det kan forebygges med træning.

Træningscyklen er designet til at sikre en glidende bevægelse

At kunne træne hjemme, som supplement til anden fysioterapi har vist sig meget effektivt hos mange af vores kunder.

1/2 times hjemme træning en eller to gange om dagen, kan gøre en stor forskel

1/2 times træning hver dag med LEMCO Combi Bike Plus kan gøre forskellen om du kan tage tøj på selv, eller du skal have hjælp.

Efter indlæggelse i selv kortere perioder, er muskelstyrke væsentlig reduceret.

Hvis der samtidig er balanceproblemer grundet apopleksi eller blodpropper, giver det en endnu længere genoptrænings periode.

Mange vil gerne selv arbejde mere aktivt for hurtigere at blive mere selvhjulpne, og supplere eventuelt offentligt tilbud.

Den faste nav og BEAT Teknologien sikrer effektiv træning for selv mennesker der ikke kan tage et skridt, eller som har lammelser i et eller begge ben.

Med LEMCO Combi Bike Plus træningscykel der fungerer som træningscykler med hjælpe motor, kan du træne i din lænestol, eller kørestol, få bevæget benene i et velkendt tempo og så længe og så meget du har lyst til.

Denne form for træning, hvor man selv styrer tempoet, får varmet benene op, og hvor bevægelsen sker med utrolig lidt kraft.

Ingen behov for at klæde om
Ingen unødvendig ventetid for afhentning af eks. Falck
Træn når DU har lyst
Træn i morgenkåbe

Når benene er varme, kan man efter behov selv træde med.

Svinghjulet sikrer at man kommer over det velkendte døde punkt på almindelige motionscykler. Faldrisikoen er fjernet.

Det gode ben kan træde det dårlige ben “op”, men det dårlige ben har ikke kræfter nok til at få det gode ben op.

Mange personer ønsker at fremstå velsoignerede når de tager til fysioterapeut, ny badet, rent tøj mm.

Fakta er at alt dette tærer på de sparsomme kræfter og tager lang tid. Nu kan du udføre genoptræning hjemme, som supplement til fysioterapi på dagcenter m.v.

LEMCO henvender sig til private, som ønsker en løsning der passer ind i egen stue eller kontor og er motiverede for at træne i eget hjem.

Blodprop i benet – For at undgå blodpropper kan du bevæge benene – også selvom du er permanent kørestolsbruger

Vores helt unikke motionscykel hjælper med at vedligeholde blodcirkulationen. Bevægelsen er helt lydløs og behagelig. Hvis du ikke har nogen kræfter i benene føres de næsten automatisk med rundt, grundet vores special udviklede BEAT Teknologi.

BEAT : Body Energy Accumulating Technology – Den faste nav og de synkrone arme, sikrer at bevægelsen er helt glidende.

Bevægelsen kan vedligeholde blodcirkulationen i benene og hele kroppen, derved forebygges DVT ( Dyb Vene Trombose) og blodcirkulationen stimuleres. Ved samme lejlighed reduceres benene ofte for vand og derved bliver nødvendigheden af skræddersyede og besværlige kompressionsstrømper reduceret.

Flere af vores kunder fortæller at de enten holder pause med vanddrivende medicin, eller alene bruger støttestrømper de dage hvor de ikke kan cykle på vores Combi Bike Plus.

Der er tale om en WIN WIN. Hjemmetrænnigen fungerer både forebyggende for blodpropper og til genoptræning efter blodpropper, hvor det offentliges tilbud ikke er tilstrækkelige eller ikke passer ind i hverdagen.

Kan naturligvis også benyttes til at supplere offenlig genoptræning.

Bestil træningscykel til kørestol hos os - det er vi specialister i !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Motionscykel til Stol / Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *