Blodprop / Hjerneblødning

Brugernes erfaringer efter genoptræning efter blodprop med LEMCO Active Plus

Active Plus Motionscykel til genoptræning

Genoptræning efter blodprop eller hjerneblødning

Hurra for LEMCO !

Jeg er en kvinde på 50 år, der for ca. 4½ år siden fik en blodprop i hjernen, som desværre medførte delvis lammelse af venstre side af kroppen.

Og da jeg af andre årsager i 1996 måtte have amputeret højre underben, troede ingen på at jeg kom op at gå igen efter blodproppen, men efter 10 ugers effektiv træning, kunne jeg gå ca. 50 m med 1 krykke, da jeg jo heller ikke kan bruge venstre arm på grund af lammelsen.

Så efter ca. 4 år hvor man af naturlige grunde ikke bliver rørt nok og ikke kan få motion steg vægten og det gjorde også at det blev sværere og sværere at kunne gå rundt uden at få ondt i ryggen og meget forpustet, når jeg skulle gå rundt.

Så begyndte jeg at undersøge på internettet efter evt. motions redskaber, som jeg kunne få gavn af, syntes det var svært at finde noget, indtil jeg en dag fandt Lemco´s hjemmeside hvor jeg læste at jeg kunne få lov til at låne en Lemco Active plus, da jeg ikke syntes det er sjovt at købe en masse som man alligevel ikke kan få gavn af.

Jeg valgte at sende en mail til Lemco for at forhøre mig mere om deres redskaber, senere samme dag blev vi ringet op af dem, som ville komme forbi med den senere på dagen, jeg fik lov til at afprøve en cykel med hjælpe motor, samt en armtræner som han også havde med,

Jeg fik lov til at låne begge dele gratis i 14 dage hvorefter vi kunne finde ud af om det var noget som jeg kunne få gavn af. Så kom han igen og vi talte om hvad jeg havde haft glæde af.

Vi valgte så at købe Lemco Active plus som er den bedste jeg nogensinde har prøvet, jeg har nu haft den ca. 2 mdr. og jeg cykler gerne 2-3 gange om dagen.

Jeg kan tydeligt mærke en kæmpe forskel både hvad angår vægten og kan gå længere uden at blive forpustet og få ondt i ryggen så den er perfekt til mig.

Håber at alle med problemer i arme og ben vil gøre gavn af Lemco´s kanon gode tilbud. Jeg syntes også at:

ALLE REHABILERINGSCENTRE OG FYSITERUPEUTER OG PLEJECENTRE BURDE HAVE SÅDAN EN DA ALLE KUNNE FÅ GAVN AF SÅDAN EN.

JEG ER MEGET TILFREDS MED DENNE CYKEL
TUSIND TAK FOR KANON GOD SERVICE LEMCO

ANNY JAKOBSEN
SØBAKKEVEJ 26

5210 ODENSE NV

Inger Møller cykler 2 X 30 minutter om dagen, og har skrevet til os om sine erfaringer med cykeltræningen. 

Inger er 65 år, og fik en hjerneblødning i april. 2007.

Efter 4 måneders genoptræning gennem det offentlige, hvor Inger stadig går til daglig genoptræning. To timer daglig fysioterapi, og supplerer med cykeltræning.

Første uge med Cykeltræning med LEMCO Active Plus

Dag 1: Ingen spasmer, mindre ødem, ingen smerter i benet
Dag 2: Ingen spasmer, mindre ødem, ingen smerter i benet
Dag 3: En smule smerter, ingen spasmer
Dag 4: Ingen smerter
Dag 5: ingen smerter
Dag 6: Lidt smerter
Dag 7: Lidt smerter, mindre ødem

Anden uge med Cykeltræning med LEMCO Active Plus

Dag 8: Lidt smerter, en smule spasmer
Dag 9: Varmere ben og fødder
Dag 10: Mindre ondt i ryggen
Dag 11: Ingen spasmer
Dag 12: Ved smerter i benene, 1/2 times kørsel, så er det væk
Dag 13: Ingen smerter
Dag 14: Ingen spasmer og Ødem (Vand i benene)

Inger skriver om sine 14 dage med cyklen:
Jeg har haft en rigtig god fornemmelse efter jeg hver dag har kørt 2 X 30 minutter. Jeg glæder mig til at fortsætte.

Inger Møller.

Bestil din cykel / mobilitetstræner hos os !

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.

Leje af træningscykel til genoptræning

DKK 999,00DKK 1.500,00 Inkl. Moms
Leje af træningscykel pr. måned som supplement til genoptræning efter eks. knæ / hofte er som noget helt unikt muligt for private hos LEMCO. NYHED: Der kan bestilles indbæring med Danske Fragtmænd (kontakt os for konkret tilbud) CORONA UPDATE: Vi er blevet lagt ned af Danskere der vil leje motionscykel og kan "knap følge med". Vi får dog løbende cykler tilbage fra udlejning så ring og gerne op !  Cyklerne er i den kendte Kettler kvalitet eller bedre. Hele Europa er støvsuget for motionscykler i god kvalitet. Vi har p.t. Nye lækre stabile motionscykler til leje. Det kan betale sig at kontakte os i god tid inden du skal bruge den.

Motionscykel til Stol / Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 18.900,00DKK 21.143,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444

Pedaltræner med specialpedaler

DKK 2.450,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne lille træningscykel er i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Cyklen kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet CORONA, idet pedalerne har hælkappe falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Sofacyklen tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i sofacyklen sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med trænere uden pedaler med hælkappe.
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *