Arm og Bentræner

Arm og Bentræner B Fit II

Arm / bentræner til kørestol

Træningscykel til arme og ben

Med LEMCO B Fit II træningscyklen kan man træne både arme og ben. Modstanden kan let reguleres i otte trin og det magnetiske svinghjul gør at træningscyklen er lydløs, hvilket er med til at bidrage til den gode oplevelse.

Træningscyklen monteres på væggen med medfølgende beslag. 

Lider man af vand i benene, skal genopbygge muskulaturen efter indlæggelse eller ønsker at få øget blodcirkulationen i benene, er denne arm og bentræner ideel, specielt i private hjem eller rum med mindre plads.

På vores træningscykel har vi: Tilfredshedsgaranti*

* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din cykel.

Denne træningscykel til arme og ben monteres på væggen med 4 skruer og optager derved ikke gulvplads. Derved er den specielt ideel hvis man ikke har så meget plads.

Vores Combi Bike Plus er i mange tilfælde en bedre løsning for dig der er i kørestol. Du får meget mere motion for pengene med den.

Motionscykel-til-kørestol-grå
Luk

Genoptræningscykel til brug fra kørestol (leje)

DKK 1.500,00DKK 4.500,00 Inkl. Moms
Genoptræningscykel til leje på månedsbasis. Vores genoptræningscykel er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol til genoptræning i hele verden.  BEMÆRK: Cyklen kan lejes med forkøbsret. Ved køb indenfor 3 mdr. trækkes fuld betalt leje fra prisen på Cyklen.  Træningscyklen hjælper til en mere tilfredsstillende genoptræning både i fysioterapier, genoptræningscentre og i eget hjem. Genoptræningscyklen bruges bl.a. af følgende.
  • Plejehjem
  • Bofælleskaber
  • Hospitaler
  • Genoptræningscentre
  • Korttidsafsnit
  • Private, som supplerende træning til vedligeholdende fysioterapi
Bemærk vores unikke tilfredshedsgaranti ! Kontakt os for mere information.
Luk

Krykke med ergonomisk håndtag

DKK 240,00 Inkl. Moms
Krykken i aluminium med ergonomisk håndtag har et unikt fjedersystem der aflaster skuldre, og reducerer belastningen ved gang. Derved reduceres smerter ved brug af krykker. Krykken leveres i en diskret sort / sort udgave. (billederne viser sort / Grå krykke) Stød der giver smerter kommer gennem krykken fra jorden, med almindelige krykker sætter stødne sig i skuldrene, skader der desværre kan komme efter kort tids brug. Derfor er en trykaflastende krykke en stor hjælp i hverdagen. Krykken Ergodynamic er en rigtig god kvalitets albuestok som du vil glæde dig over at bruge hver dag.

Leveringstid 1-2 hverdage. 

Krykkerne leveres i en flot sort udgave som på billedet.  Den opgivne pris er pr. krykke. Minimumkøb to krykker.

Motionscykel til Kørestol – Lemco Combi Bike Plus

DKK 16.900,00DKK 18.858,75 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den bedste træningscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering!
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *