Antiskrid

Antiskrid ‘Gør-det-selv’ spray – gør glatte flise gulve skridsikre

Antiskrid - Skridsikrer glatte gulve

Undgå fald på glatte våde badeværelsesgulve !

Antiskrid behandling til glatte flise gulve holder normalt ellers glatte fliser skridsikre i 3-5 år efter behandling.

Skridsikringen fungerer ved at en væske blot sprayes på dit badeværelsesgulv og reducerer derved risici for fald. En investering mange flere burde gøre for enten pårørende eller for sig selv.

En brækket hofte eller skulder giver mange gener og sætter den ramte flere år frem i den muskulære aldringsproces.

Om antiskrid – Den lette måde at sikre mod fald på glatte gulve

Antiskrid indeholder 95 % vand.

Hvordan virker antiskrid ?

Når antiskrid rammer gulvets overflade, fordamper vandet og der efterlades mikroskopiske ringe som gør gulvet skridsikkert.

Det er miljøvenligt og slidstærkt.

Antiskrid virker op til 3-5 år. Det er vigtigt at huske på at Antiskrid kun virker på fliser, klinker, granit, stenoverflade ind og ude.

Skridsikringen har ikke den skridsikker effekt på overflader som træ, linoleum og akryl.

Hvordan bruger du Antiskrid spray ?

Antiskrid er kendt for deres gør-det-selv spray. Nu kan du selv gøre noget ved de glatte gulve og undgå at falde på dit badeværelsesgulv.

Sådan skridsikrer du dit gulv

 • Først vasker du dit gulv
 • Herefter sprayes skridsikringen på den rengjorte overflade to gange i løbet af 10 minutter
 • Nu er overfladen skridsikker. Belægningen er usynlig og slidstærk.
 • Hvis du er dårligt gående eller for eksempel har små børn, kan du sikre dit gulv yderligere, ved at spraye det 1-2 gange mere i løbet af yderligere 10 minutter.

Gør-det-selv sprayen leveres som standard i en 250 ml. flaske der typisk rækker 3 – 5 kvadratmeter.

Du kan købe antiskrid hos os !

VI HJÆLPER DIG TIL ET BEDRE OG STÆRKERE LIV

Køb Antiskrid hos os - Vi er specialister i gangbesværede og kørestolsbrugere

Vi er meget mere end blot en webshop. Prøv at læse mere om vores løsninger eller ring os op på tlf: 3325 4002 for hjælp og vejledning

FlexyFoot Stødabsorberende fod til krykke – Meget Skridsikker

kr. 215,20 Inkl. Moms
FlexyFoot Stødabsorberende Dupsko til krykke Kun fordele ved at bruge FlexyFoot Dupskoen med fjedrende effekt til krykker! Bemærk vi fører alene den originale FlexyFoot dupsko !
 1. Du går du langt sikrere med dine krykker
 2. Du tager større skridt
 3. Du får bedre og mere sikker gang på trapper
 4. Din gang bliver mere oprejst
 5. FlexyFoot giver bedre støtte på glat underlag
 6. FlexyFoot reducerer mikrostød
 7. Dine krykker "klikker" ikke så let med FlexyFoot
 8. Der kan monteres pigge til isglatte overflader
 9. FlexyFoot slides mindre end almindelige dupsko
 10. Designet i England
Det er blot nogle af de erfaringer vi har med flexyfoot dupsko´en til krykker... Der medfølger gummi ringe der kan monteres på foden, såfremt du er amputeret - eller hænger usædvanligt meget i krykken. Ringene reducerer lidt af affjedringen, - det er stort set kun være relevant hvis man er helt eller delvis ben-amputeret. Bemærk at der kan monteres is-pig på disse dupsko. FlexyFoot Ispig Prisen er pr. styk. Men fortvivl ikke om prisen, de holder mange gange bedre end alm dupper og er meget bedre at gå med !

Pedaltræner med specialpedaler og velcro

kr. 2.895,00 Inkl. Moms
Pedaltræner i bedste kvalitet som hjælper dig til daglig motion, som er vigtig for at holde kroppens funktioner igang og vedligeholde blodomløbet. Denne pedaltræner er udviklet i helt speciel god kvalitet og modstanden er magnetisk, vedligeholdelsesfri og kan varieres trinløst. Pedaltræneren kan afhentes personligt I Helsingør hvor vi har lager. Hvis du allerede har købt en pedaltræner andetsteds - hvor fødderne støder på gulvet - på selve træneren eller hvor fødderne falder af pedalerne, så kontakt os for vejledning i hvordan du får den perfekte lille pedaltræner der kan dækker dit behov. Du kan samtidig vedligeholde og styrke musklerne på en sikker og enkel måde grundet de specielle pedaler med hælkappe og velcro.  Pedaltræneren kan bruges ved behov for genoptræning i benene hvor offentlig genoptræning evt. er lukket grundet eks. CORONA, idet pedalerne har hælkappe og derfor falder fødderne ikke af pedalen under træning som på de små pedaltrænere i bukket jern man køber online, i supermarkedet og byggemarkeder. BEMÆRK  ! Pedaltræneren tages retur til fuld pris ved opgradering til LEMCO COMBI BIKE PLUS - som er vores mest effektive genoptræningscykel. Sofacyklen som vi får lavet er i unik kvalitet og kan ikke sammenlignes med små billige træningspedaler/ pedalcykler / pedaltrænere og fod-cykler i bukket jern - eller for den sags skyld alle andre små sofacykler. Den magnetiske trinløse modstand føles "perfekt" og et patenteret system i træneren sikrer behageligt tråd i hele rotationen. Den specielle teknik sikrer hjælp til at komme over det "døde" punkt hvor man skal skifte mellem at træde med hhv. højre og venstre ben. Pedalerne med velcro og hælkappe giver desuden også mulighed for "et lille hvil" undervejs, uden behov for anstrengelse med at holde foden på pedalen som med pedaltrænere uden pedaler med hælkappe.

Sidde Motionscykel til Stol / Kørestol

kr. 20.758,75kr. 23.625,00 Inkl. Moms
Lemco Combi Bike Plus, er den ubetinget bedste sidde motionscykel til brug fra kørestol / stol. Leveres samlet klar til brug - Vi tilstræber dag til dag levering! HMI Nummer: 109 444 Designet, udviklet og produceret i Danmark. Du er velkommen til at komme på besøg og få ekspert vejledning. Vi vejleder også på Facetime eller whats app. Vi finder altid en løsning. Vores kunder har en ultra høj succesrate med vores genoptræningscykler...
I TVIVL?

KONTAKT MIG VENLIGST !

FÅ HJÆLP OG VEJLEDNING mht. skridsikring af glatte gulve.
Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig ?

Med 30 års erfaring er jeg ret sikker på at jeg kan hjælpe dig. Ring mig op på tlf. 3325 4002 for råd og vejledning.

Det vil glæde mig at hjælpe dig.

Carsten-Lemche ceo lemco
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.