Transportkørestol – Transportabel og sammeklappelig

Transportkørestol der både er lette at bruge og lette i vægt

Transportkørestol

Transportkørestolene fra LEMCO er begge at lette at klappe sammen. Den ene kørestol kan betjenes af en ledsager og den anden kørestol kan både betjenes af ledsager og brugeren selv.

Transportkørestole i god kvalitet fra LEMCO. Dash Lite er super let…

Transportkørestol

En unik feature ved vores transportkørestole, er at transportkørestolens håndtag kan klappes ned, derved er det ekstra let at tage transportkørestolen i en almindelig bil til en tur i byen, med på ferie, til lægen eller hvor der er behov for assistance i form af en lille, let og handy transportkørestol.

Transportkørestol – Sådan får du en rigtig god transportkørestol hurtigt

Transportkørestolen er på lager… Du kan hente den i Helsingør eller bestille den online. Vi er eneforhandler af denne transportkørestol, så vi er de eneste der har denne stol i Danmark.

Bestil kørestolen vores webshop med 14 dages returret
Besøg os og prøv kørestolen i vores udstilling…

På vores transportkørestol har vi: Tilfredshedsgaranti*
* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med din sammenklappelige transportkørestol.

Transportkørestolen Dash Lite, kan betjenes af dig selv. Som det ses på billederne er der plads i bagagerummet, selv i en lille Yaris.

Transportkørestol der både er let i vægt og let at have med. Der udover er transportkørestolen let at bruge.

Vægt, design og funktionalitet har været i højsædet under udviklingen af denne sammenklappelige kørestol også kaldet transportkørestol.

Håndtagene kan klappes ned for at mindske størrelsen ved transport og både benstøtterne og sidepladerne kan løftes op for at give optimal indstigning og forflytningsmulighed. På Dash Lite kan hjulene let klikkes af, så transportkørestolen kommer til at fylde meget lidt (se billede).

Har man brug for at sidde fastspændt i transportkørestolen er der også en sele til dette, lige såvel at der er bånd bag fodstøtten, der sikrer at fødderne forbliver på fodstøtterne.

Transportkørestol

Når hjul og benstøtter er taget af transportkørestolen, vejer stolen blot 7.3 kg.

Se video her

Transportkørestole i god kvalitet har vi, samt mange andre unikke løsninger til gangbesværede.

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Særlig egnet til dig der får vedligeholdende træning i kommunalt regi.

Træningscykel kørestol - Combi Bike Plus

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og du det tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidige lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetra plegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man en smule kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok til at få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi. Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som vores.

Bestil træningscykel til kørestol her