Træningscykel til kørestolsbrugere og gangbesværede – Uddybende information

Indviduel tilpasning og fleksibel træning

Kinevia fungerer både som træningscykel til kørestolsbrugere og til gangbesværede. Med Kinevia’en har man har mulighed for vælge mellem passsiv træning/ aktiv træning eller servo træning.

Denne træningscykel til kørestolsbrugere og gangbesværede tager hensyn til brugernes forskellige styrker og har en indrettet programserie til at imødekommederes forskellige styrkeniveauer og derved få stimuleret muskulaturen optimalt i forhold til deres situation.

Træningsprogrammer kan let ændres

Kinevia har 7 indbyggede træningsprogrammer målrettet forskellige patientgrupper. Fælles for de indbyggede programmer i Kinevia er, at de let via få tryk på displayet kan ændres, således det bliver lettere eller sværere, længere eller kortere for den enkelte bruger.

Udover de forudprogrammerede træningsprogrammer tilbyder Kinevia også analyser og statistik, der f.eks. kan gemmes via et usb stik. På den måde er det muligt at måle forbedreringer hos den enkelte patient.

Programmer Kinevia - Træningscykel med motor

Justereringer på træningscyklen

Vores træningscykel til kørestolsbrugere med hjælpemotor kan justeres på en lang række områder, således at den bliver tilpasset den enkelte bruger. Detr gælder blandt andet højdejustering af styr, hvorved at den rigtige armposition opnås. Derudover kan pedalradius reguleres trinløst og bredden mellem pedalerne reguleres ganske let.

Træningcykel med motor - Gode pedaler
Bestil online

Bestil i dag

Få yderligere information i vores webshop eller ring til os på tlf. 3325 4002 og få personlig service. I vores webshop kan du bestille i dag med EAN/GLN NR. eller betalingskort.
Bestil online