Træningscykel med motor til brug fra stol

Pris på vores elektriske motionscykel til kørestol

Træningcykel med motor

Elektriske træningscykler fra LEMCO – Pris

Vores elektriske motionscykler Kinevia (bentræner) og Kinevia Duo (arm ben-træner) bliver personligt leveret efter aftale.

Cyklerne er designet til at blive brugt dagligt i mange timer, og holder i mange år.

Pris: 39.750 kr. * (Kinevia) – Ben træner

Pris: 52.244 kr. * (Kinevia Duo) – Arm-Ben træner

inkl. moms

Vores cykler kaldes også spasmeknusere, et navn min far opfandt i 90´erne, idet træningen med hjælpemotor modvirker spasmer som typisk skyldes neurologiske sygdomme. Ordet spasmeknuser er nu kendt bredt blandt terapeuter og plejere i Danmark.

* Der findes billigere el-cykler på markedet, men vores træningscykel inkluderer alt nødvendigt tilbehør, mange andre cykler virker billige, men når pedaler, display, holdere, styr og remme m.v. tillægges, ender prisen højere end vores model.

Vores model vælges ikke kun grundet prisen, men fordi det er et bedre produkt.
At det så er billigere både at anskaffe og i længden, er kun et ekstra plus.

Måske har du ikke behov for cykel med motor?

95% af dem der tror de skal have cykel med motor, får mere ud af en af vores andre løsninger. Kontakt os for at få konkret og kompetent vejledning, så du får det rigtige.

MEN – Måske skal du have vores anden cykel der på mange punkter er bedre og billigere

Mange kender de elektriske motionscykler som har været på markedet de sidste 30 år, men – som med alt andet, så udvikles der smartere og bedre løsninger med tiden.

Vores LEMCO Combi Bike Plus motionscykel til kørestol er for 99% af de personer der tror de skal have en motionscykel med motor en bedre og billigere løsning. Vores BEAT teknologi sikrer at selv mennesker med svære lammelser sagtens kan træne aktivt, og aktiv træning er til alle tider mere effektivt end passiv træning.

Vores træningscykel til kørestol fungerer som en “aktiv / Passiv træner” men uden al programmeringen. Du er selv motor, og den energi du lægger i cyklen gemmes i cyklen, og frigives på det specifikke tidspunkt hvor du har behovet, således at du får en glidende og behagelig – og ikke mindst effektiv træning.

Derfor leverer vi ca. 50 gange så mange combi bike plus som træningscykler med motor.

Tag en snak med os, hvor vi gennem en telefonsamtale kan evaluere om du med fordel kan bruge vores LEMCO Combi Bike Plus i stedet for en motionscykel med motor. Vi kan kontaktes på tlf: 3325 4002

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *