Sock Aid – gør din hverdag lettere!

Sock aid Strømpepåtager

Strømpepåtageren Sock Aid. Hjælper dig til at tage strømper på !

Strømpepåtageren Sock Aid er udviklet til dig, der har besvær med at nå ned til fødderne når du skal have strømper på. Mange får belastningsskader i ryg, hænder og fingre af at skulle kæmpe med at få deres strømper/strømpebukser af og på. Mange med handicap kæmper daglige kampe med tage strømper på, en ofte uoverkommelig opgave. Strømpe-påtageren hjælper også pårørende til at give sin ægtefælle strømper på, ved at fungere som en ekstra hånd.

Strømpepåtageren hjælper dig med at blive mere uafhængig af andre. Så du kan faktisk reducere dit behov for hjælp af andre med vores Strømpepåtager Sock Aid.

Vi ser også at pårørende/plejepersonale kan optimere besøg hos borgere, fordi de selv har muligheden for selv at kunne tage strømper af og på.

Hjælper dig også med at få strømper af !

Strømpepåtageren Sock Aid fungere også som en strømpeaftager. Du kan med den lange skaft selv bestemme hvor hurtigt strømpen skal glide af. Skaftet er ligesom strømpepåtageren udviklet i plastik.
Det hjælper dig til at med at få strømperne af på en skånsom og simpel måde, uden at du får lavet unødige bøjninger i kroppen.

Strømpepåtager Sock Aid, Sådan får du den !

Køb Sock Aid med 14 dages returret
Kontakt os og få hjælp

Strømpepåtager Sock Aid’s design

  • Sock Aid er fremstillet i kraftigt-plastik hvilket gør den let at tørre af
  • Samtidig vejer den blot 390gram og er derfor let og ligetil at have med
  • SockAid kan som den eneste strømpepåtager, også hjælpe dig af med strømperne
  • Bruges allerede af hundredevis af steder i Danmark
  • Hygiejnisk, kan afsprittes
  • Passer til alle strømper ( ikke strømpebukser )
  • Strømpepåtageren kan også benyttes til at tage støttestrømper på

Fordelene ved Strømpepåtageren Sock Aid

  • Sock Aid strømpepåtageren er skridsikker i bunden, hvilket sikrer dig at den ikke skrider frem & tilbage når du anvender den
  • I udlandet anvender man Sock Aid med en lille krog på, der gør at man kan sætte den fast til stolen imens man benytter den. Ulempen er dog at du kan komme til at bøje meget mere i benet, og dette undgås med vores Strømpepåtager Sock Aid
  • En af hverdagens mest almindeligste gøremål som at tage strømper på, er ofte en stor opgave for personer med handicap, denne strømpepåtager hjælper dig med at få strømper på uden du skal belaste din krop, og derved opnår en mere tilfredsstillende hverdag.

Få hjælp per telefon

Ring på telefon: 33 25 40 02

Eller mail på info@lemco.dk