Sofacykel til ældre med unikke pedaler med velcro

Specialpedaler med hælkappe
og velcrobånd

Denne sofacykel er specielt velegnet til ældre og gangbesværede, da den er udstyret med specialpedaler, der sikrer at fødder ikke falder af pedalerne under cykling. Det gør det let at sætte benene op i cykelen og man skal ikke bøje sig ned for at få fastgjort sine fødder til sofacyklen.

Et velkendt problem med andre træningscykler, der står på gulvet er, at anstrengelserne for at holde fødderne på plads, bliver så store at lysten til at træne forsvinder.

At have pedaler med hælkappe, er specielt gavnligt for ældre, der gerne vil tage et hvil mellem cykelturene, da foden uden besvær kan hvile i pedalen.

Pedalen kan også udstyres med en velcro strop, så man kan “trække” nr. 2 ben med rundt, såfremt man ikke har lige mange kræfter i begge ben.

Der er monteret velcro på de leverede pedaler

Sofacykel - Special pedaler med hælkappe

Pedalradius på Sofacyklen

Pedalradius på B´fit mini sofacyklen er: 12,5 centimeter, hvilket er lidt mindre end almindelige træningscykler, og cyklen er derfor lettere at træde rundt, selvom man ikke har fuld førlighed i benene.

Derfor er det en ideel sofacykel til ældre og gangbesværede og den er yderst anvendelig til almindelig vedligeholdelsetræning, hvilket gør trænere relevant i hverdagen specielt for ældre samt til almindelig genoptræning i hjemmet.

Pedalarme korte til træningscykel

Korte pedalarme til pedaltræneren

Vi har mod mindre betaling mulighed for at montere kortere pedalarme på 9.5cm i længden, hvis en pedalradius 12,5 centimeter er for stor. Det er mest relevant der hvor pedaltræneren bruges til genoptræning.

Korte pedalarme til cykel