Sådan hjælper vi

/Sådan hjælper vi
Sådan hjælper vi2016-10-28T05:27:26+00:00

Sådan hjælper vi.

Da vi i sidste ende, er med til at hjælpe personer, der har specielle behov blandt andet indenfor bevægelseshandicap, er det os magtpåliggende, at være så fleksible som muligt i forhold til at servicere de forskellige behov, der ligger inden for vores kerneområder.  

Derfor taler vi med største naturlighed med privatpersoner, der har specielle behov for indenfor f.eks. hjælpemidler eller træningsløsninger, der kan styrke muskulaturen og dermed give overskud og øget livskvalitet. Vi taler med fagpersonale i form af ergoterapeuter, hjemmeplejere, læger, sygeplejerskere, fysioterapeuter, og andre der har brug for råd og vejledning til hvorledes vores løsninger kan gøre en forskel i deres sammenhæng. 


Vi deltager jævnligt i forskellige projekter og diverse fagmesser, hvor vi med vores viden og løsninger bidrager til hvordan nuværende og fremtidige løsninger kan gøre gavn og dermed en forskel for personer med nedsat funktionsevne.  Det kan både være indenfor områder hvor sclerose, parkinson’s eller andre områder er i fokus.

I forbindelse med finansering kan vi have gode bud på hvilke fonde der skal ansøges eller hvilke offentlige muligheder, der findes i forbindelse med finanssering.

Du kan læse meget mere om vores erfaringer og baggrund her. Bemærk (åbner nyt faneblad/vindue)


Med andre ord, vi stiller vores ekspertise og erfaringer i over 30 år til rådighed, fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel indenfor vores kerneområder og dermed for de personer med behovet.

SPØRGSMÅL ? 

Ring 3325 4002 – Vi glæder os til at tale med dig.