lemco-rehab-traeningscykler-handicap-kørestol

Klik & Bestil Online

Specialist i kørestolsbrugere

&

Og gangbesværede

mand med stokdame med stok

Rehabilitering

/Rehabilitering
Rehabilitering2016-10-28T05:27:06+00:00

Genoptræning efter blodprop i hjernen, Træn hjemme !

Når du er udskrevet, og du enten er færdig med genoptræning eller vil supplere den offentlige genoptræning, kan træning med LEMCO Active Plus være relevant for dig.

Træn hjemme som supplement til Fysioterapi

Genoptræning efter hjerneblødning hjemme. Kom hurtigt i gang, og få mere overskud i hverdagen 

Når det passer dig kan du træne med LEMCO Active Plus, du kan sidde i lænestol eller kørestol og få bevæget benene. Dette betyder ofte øget velvære og tendensen til hævede ben grundet vand i benene mindskes.

Den øgede blodgennemstrømning har øget livskvaliteten for mange, der ellers har haft et aktivt liv, men grundet hjerneblødning er blevet begrænset i deres fysiske udfoldelser.

Ved blot en uge i sengen, mindskes muskelstyrken betydeligt. Det er denne muskelstyrke der skal genoptrænes hurtigtst muligt. for at sikre sikker gang og blive bedre til de almindelige daglige gøremål.

Farven på benene viser sig ofte at skifte fra blårød / mørkeblå til en mere naturlig farve, og vi har hørt om flere hvor hårene igen er begyndt at vokse på benene efter et par måneders cykeltræning.

Træning Demens

Typiske Symptomer ved Apopleksi

Typiske symptomer ved apopleksi:

  • Lammelse af arm
  • lammelse af ben
  • lammelse i den en side af ansigtet
  • talebesvær
  • forståelsesproblemer
  • synkeproblemer
  • blindhed i den ene halvdel af synsfeltet
  • koordinationsproblemer
  • balanceproblemer

Udover at behandle medicinsk, er der meget man kan gøre for at opveje den skade, som apopleksien har gjort.

Det drejer sig om genoptræning, og i den sammenhæng skal man selv være den aktive part. Efter en apopleksi vil man som regel få det bedre af sig selv i løbet af den første uge, men derefter skal der genoptræning til for, at tilstanden bliver bedre.

Efter endt hospitalsophold er det vigtigt at fortsætte genoptræningen.

Hvor godt resultatet bliver, kan man ikke sige noget bestemt om i de enkelte tilfælde, men så længe det går fremad, er der håb om yderligere forbedringer. Og der er flere eksempler på gode resultater efter selv svære apopleksier på grund af ihærdig genoptræning.

Med LEMCO Active Plus, kan du træne så meget og så længe du orker… Cyklen kan benyttes både aktivt og passivt. Dvs. Du kan lade dig varme op med de behagelige cykelbevægelser, for derefter selv at træde med når du overkommer det.

Spasmeknuser