VI UDVIKLER OG PRODUCERER I DANMARK

Vores løsninger bruges af såvel træningscentre som private der ønsker bedre livskvalitet ved træning – også for mange hvor træning er opgivet.

Kontakt os hvis du har lyst til at afprøve sengecyklen og høre nærmere om andres erfaringer.

Det motiverer os at se hvordan man med enkle midler kan ændre menneskers liv til det bedre. Det være sig at vælge den rigtige albuestok, der gør at man ikke ødelægger hænder og skuldre, eller at se den glæde vores træningscykler giver når en kørestolsbruger oplever at man igen kan bevæge kroppen. Den motivation det giver når vi efter 14 dage hører at det kun er gået fremad siden man fik cyklen, og den daglige træning er blevet en fast del af dagligdagen.

Når vi så typisk igen efter seks måneder hører at fremgangen fortsætter – så oplever jeg den glæde der driver mit engement og hele indsatsen giver mening.

SENGECYKEL – LOGISK – ENKEL – FUNKTIONEL – EFEKTIV

Dialyseafdelinger har de sidste mange år brugt vores sengecykel, men i 2018 valgte vi at udvikle g producere den ultimative udgave af sengecykling. Vi har designet sengecyklen så den er let at bruge, let at rengøre og let i vægt.

SengeCyklen monteres på sengegavlen ved hjælp af et innovativt gummi beslag der samtidig fungerer som håndtag når cyklen flyttes mellem hospitalssengene. Når man sengecykler under indlæggelse eller i forbindelse med dialyse så reducerer man risikoen for blodpropper i benene og samtidig reducerer man tab af muskelstyrke, som man netop har brug for når man bliver udskrevet til eget hjem.

Derfor giver sengecykling god mening på hospitalsafsnit hvor patienterne er indlagt i længere tid.

MOTIONSCYKEL TIL KØRESTOL

Vores store udviklingsprojekt fra 2014 til 2018 var at udvikle en træningscykel som appelerer til den store gruppe af mennesker med neurologiske og fysiske sygdomme, hvor motion bliver umuliggjort af handicap, og hvor eneste løsning var at bevæge kroppen de store, dyre og besværlige træningscykler med motor.

Derfor opfandt jeg LEMCO Combi Bike Plus – Cyklen hvor 99% af alle kørestolsbrugere indser fordelene ved efter blot at have prøvet cyklen i 10 sekunder. Mennesker der intet kan, der ikke kan tage et skridt eller er lamme fra navlen og nedefter kan træne med min nye motionscykel.

Motion der er en menneskeret for alle gående, men en umulighed for mange kørestolsbrugere, at kunne gøre på en let og tilgængelig måde i eget hjem.

Tidligere var motionscykler både dyre og nogle store skrumler, det har vi lavet om på ! 

EL HEST TIL REHABILITERING

Da Panasonic valgte at stoppe produktionen af Panasonic JOBA for mange år siden, skulle vi finde en afløser.

I mange år forsøgte vi at finde et alternativ, men intet var godt nok. Derfor opfandt jeg LEMCO Core Trainer Advanced

El Hesten er udviklet i samarbejde med den førende producent af trænere i verden i Korea.

Bevægelsen simulerer en hests bevægelser med 3D Bevægelser – bevægelserne er patenteret og anderledes end alle andre trænere. Derfor bruges den allerede af førende specialbørnehaver og specialskoler samt insititutioner i Danmark og udlandet. Samt naturligvis hos mange private med diagnoser som eks. CP og Sclerose.

Derfor er jeg super stolt af at have udviklet den bedste elektriske hest til træning.

Christoffer-Dupont

Bevægelse er sundt, oplev det igen !

Som ingeniør er jeg fascineret af hvor stor en forskel de løsninger vi udvikler gør for brugerne. At se smilene og høre historierne fra det virkelige liv, giver mig en stor tilfredsstillelse til at finde de bedste og enkleste måder at løse en given opgave på.

Christoffer Dupont
Carsten Lemche

Alle kan udvikle noget dyrt og kompliceret.

Min design-filosofi er at vores løsninger skal være enkle og funktionelle.

Vi har først udviklet færdig når alt overflødigt er barberet væk og det skaber løsninger der virker og bliver brugt.

Carsten Lemche CEO, Inventor

Vi vil så gerne også hjælpe dig !

Træningscykler til genoptræning der er til at betale og som fungerer

Bestil