Vision

At vi igennem vores virke er med til at hjælpe mennesker med specielle behov til en bedre livskvalitet i hverdagen gennem bedre bevægelse.

Mission

At vi skal tilbyde og udvikle de bedste løsninger, der kan gøre en forskel for mennesker med specielle behov, således at de opnår et øget fysisk og psykisk velvære.

Værdier

Service

Vores kunder oplever at vi lytter og interesserer os for deres situation. Det hænder ofte at vi foreslår løsninger udover hvad vi som firma leverer. Mange mennesker der kommer til os føler sig på herrens mark.

Mange års erfaringer og tæt kontakt med vores kunder gør at vi har et bredt kendskab til markedet. Derfor bliver vi ofte anbefalet videre af vores kunder.

Engagement

Viljen til at hjælpe mennesker er det engagement, der driver os til, at ville gøre en forskel for mange tusinde mennesker med specielle behov og dermed sikre dem bedre livskvalitet.

Glæden ved at hjælpe til en bedre hverdag giver os en skøn følelse af at gøre en forskel.

Fleksibilitet

Vi er være fleksible i forhold til vores omverden, derved mener vi, at vi bedst hjælper personer med at finde de rigtige løsninger der hjælper og som skaber positive forandringer for vores kunder.

Kvalitet

Man kan sikkert finde produkter der er billigere, men det er der altid en grund til, de er dårligere. Hos os hænger kvalitet og pris sammen. Vi har forholdsvist få produkter, men til gengæld kender vi dem til bunds.

Vi ønsker at levere kvalitet der holder, og som ikke kræver løbende vedligeholdelse.