Træningsløsninger og hjælpemidler til kommunerne

Vi hjælper kommuner med at reducere omkostningerne ved at gøre borgerne mere selvhjulpne. Dét der måske ligner en udgift på 2.500 kroner, er måske et middel til en besparelse på ti-tusindvis af kroner. Træning og hverdagsrehabilitering er ord som politikkerne forstår.

Når hverdagsrehabilitering krydres med fornuftig reducering i eks. hjemmehjælp og borgeren samtidig oplever øget livskvalitet er det svært at se ulemperne ved investeringerne.

Vi står både til rådighed, der hvor kommunernes muligheder for at hjælpe borgerne slipper op og naturligvis står vi også til rådighed som leverandør til kommunerne i forbindelse med de løsninger vi tilbyder.

I vores webshop er det muligt at betale via EAN.

Vi hjælper regionerne med at hjælpe borgerne

LEMCO assisterer regioner med løsninger til genoptræning for borgere, der er blandt andet skadet indenfor en eller flere af følgende områder.

  • Hjerneblødning
  • Blodprop
  • Sclerose
  • Muskelsvind
  • Paraplegikere
  • Tetraplegikere
  • Personer med tumorer

De regioner der gerne vil træne deres borgere mere effektivt, og evt. tilbyde supplerende genoptræning i eget hjem, det er de regioner og borgere vi hjælper med en række løsninger.

Vi støtter offentlige projekter

Vi støtter projekter hvor træning indgår som et middel til at øge livskvaliteten for borgere og personer med nedsat funktionsevne. Blandt andet har vi støttet projekter i Århus kommune/ Hadsten kommune, samt på flere forskellige institioner, blandt andet Olivengården i Kolding.

Vi stiller gerne vores produkter til rådighed i forhold til nye målgrupper, da vi mener at vi med ny viden kan være med til at forbedre livet for personer med specielle behov. Kontakt os, så vi kan få en dialog om dit projekt. Læs mere om innovation og forskning via nedenstående knap.