Motionscykler, pedaltrænere og hjælpemidler til private

Vi  hjælper kommuner og private med hjælpemidler og motionscykler, vi fokuserer på også at medvirke til at private også får et bedre liv gennem træning i eget hjem. Træningen er et godt supplement til offentlig genoptræning.

For private er der tit en række økonomiske spørgsmål, der rare at få plads, inden at der bliver indkøbt hjælpemidler eller løsninger til træning elle genoptræning. Kontakt os for gratis vejledning i forbindelse med genoptræning.

Bevilling af hjælpemiddel

Hvis du eksempelvis har brug for en dropfodsskinne, så kan du kontakte din kommune (Afdelingen for kropsbårne-hjælpemidler).

Kommunen har måske en indkøbsaftale med en lokal virksomhed hvor de typisk får 5% eller 10% rabat. Hos LEMCO giver vi normalt ikke rabat, men til gengæld er vores pris ofte ca. 50 – 75% under den pris som eksempelvis dropfodsskinnen DICTUS koster andre steder.

Det er god fornuft for din kommune og for dig at få Dropfodsskinnen gennem os. Derudover er vores Smartstol også godkendt som hjælpemiddel i en række kommuner og hjælper til en lettere hverdag.

Se endvidere hvad man skal være opmærksom på her

Kommunalt tilskud til motionscykler til kørestol

Ifølge loven har kommuner desværre ikke pligt til at tilbyde trænings-udstyr som et hjælpemiddel. Enkelte kommuner er dog ved at blive opmærksomme på fordelene ved hjemme-rehabilitering m.v. idet hospitalsophold er uforholdsmæssigt dyre.

Sandsynligheden taler dog for, at du selv skal betale, derfor er vores løsninger prissat så også privatpersoner typisk har råd – og hvis midlerne er små, kontakt os for forslag til eks. fonde m.v.

Fondsansøgninger

Vi hjælper gerne med forslag til fonde, som måske kan hjælpe dig med et beløb, der kan gøre drømmen om at træne hjemme til virkelighed. Udover fonde er vores holdning, at det ikke skal være pengene der står i vejen for at anskaffe sig en træningsløsning og gennem en konstruktiv dialog, finder vi altid en løsning. Det mener vi både er ansvarligt og fleksibelt.

Her kan du se en oversigt over forskellige fonde samt tips og tricks over nogle af de fonde vi mener det kan være relevant at søge, hvis man befinder sig i de målgrupper som vi primært arbejder med.

Prøv en af vores løsninger i 14 dage

Vi ønsker at være så fleksible som muligt, og derfor har vi som en del af vores service og respekt for at forskellige personer har meget forskellige behov og individuel kapacitet.

Derfor er det naturligt for os, at du kan prøve mange af vores løsninger i 14 dage.

På den måde, finder man ud af hvor godt vores løsning hjælper det tiltænkte formål, hvad end det drejer sig om et hjælpemiddel eller en motionscykel.

I forbindelse med præsentationen af de enkelte løsninger, vil det fremgå om der er mulighed for att afprøve et hjælpemddel eller træningsudstyr i 14 dage.

Mere effektiv og bedre end ALLE motionscykler med motor.

Kontakt os på 33254002 og hør hvorfor
99%
af alle motionscykler med motor er fejlkøb.

Motionscykel til stol - Siddemotionscykel
  • Sengecykel til Hospitalssenge

    DKK12.250,00 Inkl. Moms
    Tilføj til kurv Læs mere
Combi Bike Plus genoptræningscykel til kørestol