Krykstokke fra LEMCO

/, Hjælpemidler/Krykstokke fra LEMCO

Krykstokke fra LEMCO

Krykker fra lemco har mange fordele

Genoptrænings hjælpe-midler kan blandt andet være albuestokke og krykker. Hos Lemco kan vi tilbyde dig unikke krykker af bedste kvalitet. Blandt andet har vi vores krykke ErgoDynamic som er designet med et fjedersystem som aflaster dine skuldre, og reducerer belastningen af arm og skuldre når du går.

Med ErgoDynamic krykken er der tænkt over, at krykken skal undgå at give stød og belastninger som man ofte bliver udsat for med almindelige krykker. Vores ErgoDynamic krykke gør at du kan undgå stød fra jorden, som ofte sætter sig som smerter i skuldre, nakke, hænder og ryg.

Vores anden Krykke Ergo Comfort er en virkelig kvalitets krykke. Det er en krykke som er designet i en helt speciel aluminiums legering.

Krykken er yderst holdbar og du kan meget let supplere med vores Flexyfoot til krykken. På denne måde vil du undgå stød fra jorden, fordi stødne absorberes af Flexyfoot. Samtidig står du bedre fast på jorden, og din risici for at glide bliver mindsket, da foden er fleksibel, så der er fuld kontakt med jorden, selv når stokkens ikke står vinkelret på jorden.

Flexyfoot stødabsorberende dupsko til krykke

Flexyfoot er til dig som døjer med smerter i skuldre, nakke og hænder og måske har en speciel stok du gerne vil bruge. De såkaldte stød du normalt får fra jorden med en albuestok absorberer Flexyfoot og i stedet får du en stødabsorberende og skridsikker gang. Flexyfoot består af to separate dele, så når du synes den er slidt eller beskadiget, kan du fornye ‘foden’ uden at skulle erstatte hele Flexyfoot.

Flexyfoot er også velegnet til folk der er benamputeret og som bruger hele deres kropsvægt når de anvender krykker. Du kan også få ‘Flexyfoot Ispig’ som kan hjælpe dig med at stå bedre fast, hvilket især er en fordel, når vi nærmere os den mørke tid og vejene er glatte.

Hvordan bestiller jeg krykkerne?

I vores webshop kan du let tilgængeligt se mere omkring vores krykker og albuestokke, samt se mere om vores populære flexyfoot.

Du kan bestille dit hjælpemiddel i vores webshop ved at klikke her

Af |2018-03-02T13:11:27+00:00oktober 31st, 2016|Gangbesværede, Hjælpemidler|3 Comments

Om forfatteren:

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder hos Lemco Rehab og Fysio som sundhedskonsulent i rådgivning omkring hjælpemidler og træning til kunder. Inden jeg startede med at arbejde for Lemco har jeg primært beskæftiget mig med ældre mennesker indenfor somatikken, hjemmeplejen og rehabilitering.

3 Comments

 1. henrik.see 10/01/2017 at 17:37 - Besvar

  Jeg anbefaler på det kraftigste denne løsning tilalle gang besværede. De fjedrene krykstokke aflaster både ryg. Hænder og arme i en hidtil uset grad.
  De af sygehuse udleverede krykstokke er absolut intet værd.
  Og til den rørende billige PRIS. ER de et MUST HAVE?
  Super godt kvalitets produkt. De forhøjer livskvalitet i en sådan grad at alle sygehuse burde have dem som standart til alle med behov og med længerevarende genoptræning.
  Køb lemco krykker. Så et du godt gående eller godt på vej.
  Tak for et super produkt.
  det er vejen frem for enhver gang besværet.

 2. sammyandersson 24/11/2017 at 06:28 - Besvar

  Har nå gått på krykker i over to år etter at fått nervesykdomen CRPS etter en operasjon i min fot og krykken ‘’Ergo Dynamic’’ med fjædersystem har vart helt underbar, da den sparer skuldrer og rygg. Anbefales!!

  • Carsten 24/11/2017 at 09:15 - Besvar

   Tack Sammy,

   Prøv at supplere med FlexyFoot foden, så er den endnu bedre. Den sikrer ekstra godt fæste til underlaget…

   Venlig hilsen

   Carsten Lemche

Efterlad en kommentar