Både arme og ben kan trænes

Træning af ben

Benene kan trænes, når træningscyklen føres nedad på skinnen. Benene trænes mens man  sidder i almindelig stol eller sidder i en kørestol.  Det magnestiske svinghjul giver en behagelig glidende modstand, der kan indstilles i forhold til ens egen styrke i benene, således at man får den ønskede modstand og man derigennem får styrket musklerne og øget blodcirkulationen.

arm-ben-træner-bfit-fuld

Velegnet til arm-træning fra kørestol

Arme kan trænes, når træningscyklen er placeret opad på skinnen. Den kan bruges både stående eller siddende i almindelig stol eller fra en kørestol.  Det magnestiske svinghjul giver en behagelig glidende modstand, der kan indstilles i forhold til ens styrke i armene.

armtræning---bfit-2

Vand i benene kan trænes væk

Mange har vand i benene. Enten efter sygdom eller på grund af for lidt motion eller alder.

Vandet i benene generer og modviker en naturlig gang.

Eventuelle skinnebenssår eller fodsår får sværere ved at hele og daglige træning kan være et skridt i den rigtige retning mod at få reduceret vandet i benene og få en bedre fysisk form

bentræning-med-bfit-2-liggende

Specialpedaler til træning fra eks. kørestol

Ønsker man overvejene at bruge denne arm/bentræner til træning af ben, anbefaler vi at man anskaffer et sæt special pedaler med hælkappe, der sikrer at benene ikke falder af pedalerne

Ønsker man derimod at bruge arm/bentræneren til træning af arme, anbefaler vi at man investerer i et sæt skumhåndtag, der er rare at holde på under træning.

specialpedaler-til-sofacykel

Gå til vores webshop

Bestil i dag

Få yderligere information i vores webshop eller ring til os på tlf. 3325 4002 og få personlig service. I vores webshop kan du bestille i dag med EAN/GLN NR. eller betalingskort.
Gå til vores webshop

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Træningscykel til kørestol

Har du brug for en kvalitets arme bentræner, og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik og fås alene hos LEMCO, og kan bruges af stort set alle med stor success. 

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok tila t få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi.

Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør.

Bestil træningscykel til kørestol her