Kontakt os

/Kontakt os
Kontakt os2018-11-13T00:29:25+00:00

Kontakt os pr. telefon

At tale med og hjælpe mennesker samt foreslå løsninger der kan hjælpe i det daglige, motiverer os til at gå på arbejde. Lad os tales ved og finde ud af, hvordan vi måske kan hjælpe dig!
Den personlige samtale giver mulighed for en dialog, vores erfaring er, at denne form for kontakt giver bedre tilfredshed for begge parter, og hjælper med at sikre den rigtige løsning.

Kontakt os på skrift

Hvis du hellere vil sende os en mail kan du skrive til os på: info@lemco.dk eller benytte sig af vores kontaktformular, som du finder nedenfor.

Besøg os

På vores kontor har vi en udstilling, hvor du kan prøve vores løsninger, og naturligvis få vejledning.  I mange tilfælde kan du få varen med hjem og prøve i 14 dage. Der er handicap-parkering lige uden for døren, og naturligvis mulighed for at besøge os med kørestol.  Vi bor på Fabriksvej 3 Helsingør, tæt på Prøvestenscentrret og Teknisk Museum.

Ring venligst forvejen og aftal en tid, da vi ofte er på kundebesøg.

Få besøg af os

Du kan også få besøg af af os. I forbindelse med flere af vores løsninger kommer vi gerne ud og dermonstrerer hvordan vores løsninger kan gøre en forskel. Vi er som ofte rundt i hele landet hver 4. uge. Ring på 3325 4002 og hør nærmere

Brug for hjælp?

Ring til Lemco på 3325 4002
Du kan ringe til os på telefonnr.
3325 4002 

Vi kan træffes hverdage mellem 8.30-16.30