Genoptræning i eget hjem eller fysioterapi

Løsninger til genoptræning i fysioterapi eller hjemme

Hos lemco har vi konkrete løsninger der kan medvirke til mere effektiv genoptræning, både for borgere i eget hjem eller i fysioterapi.

Vores løsninger er til at betale, og på mange af løsningerne har vi tilfredshedsgaranti, der sikrer at INGEN ender med noget de ikke er glade for eller får brugt – Vi får det nemlig meget sjældent retur, derfor tilbyder vi denne unikke mulighed.

Vores løsninger fungerer både til kørestolsbrugere og dårligt gående, og styrker kroppen, således at man kan mere selv – uden hjælp. Det kan reducere behovet for hjemmehjælp, give bedre funktion i kroppen, bedre søvn, bedre blod cirkulation, og medvirke til øget velbefindende.

Vi hjælper med at finde den rette løsning udfra en telefonsamtale, hvor vi i 99% af tilfældene kan afklare hvilken løsning du vil have mest ud af at prøve. Træningen skal naturligvis godkendes af fysioterapeut eller læge, men det har aldrig vist sig at være et problem.

Mange vælger endda at tage vores træningscykel med videre på eks. aflastning eller længerevarende genoptrænings-ophold, da træningen har vist sig så effektiv.

Effektive løsninger til genoptræning

Combi Bike Plus til genoptræning
Unik effektiv arm/bentræner

Genoptræning – Hvordan ?

  • Genoptræning efter hofteoperation,
  • Genoptræning efter brud
  • Genoptræning efter blodprop
  • Genoptræning efter længere tids sygdom i eget hjem
  • Genoptræning efter knæoperation

Ved at træne hjemme som supplement til offentlig genoptræningstilbud øges effekten, og generne efter skaden kan i mange tilfælde yderligere reduceres, da træning om morgenen, eller før sengetid giver ro i kroppen og bedre søvn.

Ydermere er kommunale genoptrænings forløb efter den akutte genoptræning, ofte reduceret til to ugentlige forløb på ca. 30 minutter hver, hvilket for den der ønsker mere, sagtens kan øges med mange hundrede procent, med dertilhørende hurtigere og større effekt af genoptræningsforløbet.

Træningscykel med motor
Effektiv træningscykel med motor

Genoptræning – Hvad så bagefter ?

Efter den akutte fase hvor der er intensiv genoptræning, står man ofte til hjemsendelse med efterfølgende blot ti genoptrænings timer i kommunalt regi.

Såfremt der ikke fortsat sker betydelige fremskridt, bliver man overført til vedligeholdende træning, som netop er to gange ca. 30 minutter ugentligt – i ferier og ved højtider, sker det ofte at der springes vigtige uger over til stor gene.

Derfor vælger mange at supplere med træning i eget hjem, det er ikke dyrt i forhold til udbyttet. Hos os tilbyder vi lån, leje, køb – og man kan returnere mange af vores større løsninger på et vilkårligt tidspunkt og afregne perioden som en lejeperiode. – Det er en del af vores tilfredshedsgaranti.

Uanset behovet for genoptræning, har vi mange forskellige træningsløsninger, der kan bruges og det rigtige valg er naturligvis individuelt i forhold til de krav man har og de udfordringer man står over for.

Vi anbefaler, at man som privat person i forbindelse med valg af træningsudstyr taler med sin fysioterapeut eller lignende for at få den bedste anbefaling. Det kan være en god idé at tage en snak med os, og derefter tale med din fysioterapeut om hvordan vores løsninger kan supplere den offentlige tilbudte genoptræning.

Sofacykel / Pedaltræner
Verdens bedste sofacykel fra LEMCO

Genoptræning – andre løsninger

Bed Bike
Sengecykel
B´fit I Skuldetræner
Skuldertræner
B´fit I Skuldetræner
Væghængt arm/bentræner
B´fit I Skuldetræner
Arm & Skulder træner

Genoptræning i hele Danmark

Overalt i Danmark på diverse genoptræningscentre, kan man støde på en eller flere løsninger fra LEMCO.

Om det er Poppelgården i Helsingør eller Paraplegi’en i viborg eller Sclerosehospitalet i Haslev eller RY, så har de alle en eller flere træningsmaskiner, som hjælper til bedre og mere effektiv  genoptræning og vedligeholdende træning.

Det glæder os naturligvis, og vi er stolte af at vores løninger er med til at gøre en forkel. Derfor vælger mange også at supplere med hjemmetræning, da ophold på intensive genoptrænings-ophold er så dyre at de sjældent bevilges.

genoptræning

Prøv i 14 dage

Vi er specialister i træningsløsninger til genoptræning målrettet ældre, handicappede og kørestolsbrugere og har mere end 30 års erfaring med at vejlede til den rigtige løsning.

Derfor tilbyder vi også med en lang række af vores træningsløsninger, at de kan afprøves i 14 dage, således at man i ro og mag, finder ud af hvordan den valgte træningsløsning gør en forskel.

Det er jo det der er målet – opnå bedre funktion ved hjælp af træning.

Klik her
genoptræningscykel-plejehjem

Sundhedsloven eller Serviceloven ?

Søger du gode råd og inspiration i forbindelse med lovgivningen på genoptræningsområdet, har vi en side, der forklarer forskellen mellem Serviceloven paragraf 86 og Sundhedsloven paragraf 140 i forbindelse med genoptræning. Der finder man samtidig relevante links i forbindelse med genoptræning.

Klik her