Dropfod - Skinner og bånd til dropfod, Gangbesværede, Genoptræning

Erfaringer med dropfodsbånd

Dropfodsbånd - Dropfodsskinne

Dictusbåndet fås meget billigere hos LEMCO Fysio & Rehab end eks. hos bandagister m.v.

Lis oplevede at Dictus Dropfodsbåndet som hun havde købt hos en bandagist kostede 2.500 kroner, og opdagede så at nøjagtig samme dropfodsbånd kun koster 1.275,- hos LEMCO.

Derfor returnerede Lis Dropfods- båndet til Bandagisten, og fik et dropfodsbånd fra os. Jette blev så indigneret over den overpris som hun selv havde betalt for disctusbåndet fra bandagisten, at hun gerne ville dele sine erfaringer på video.

LEMCO siger mange tak til Lis, det er alle skatteyderes penge der bruges når firmaer fakturerer staten standardvarer som er urimeligt dyre.

Herunder ses et eksempel fra en anden kunde som har betalt 6.500 kroner for nøjagtig samme dropfods-bånd hos en bandagist, på trods af at der står dropfodsskinne på bevillingen er det endda en dårlig kopi af det originale Dictus Bånd som leveres af LEMCO der er leveret til borgeren på kommunens regning.

Det leverede dropfods- bånd er endda ikke i ligeså god kvalitet som vores dropfodsbånd. .

Som specialist i dropfodsbånd kan du trygt bestille dit dropfodsbånd hos LEMCO

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Relaterede Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *