Erfaringer med dropfodsbånd

Erfaringer med dropfodsbånd

Dictusbåndet fås meget billigere hos LEMCO Fysio & Rehab end eks. hos bandagister m.v.

Lis oplevede at Dictus Dropfodsbåndet som hun havde købt hos en bandagist kostede 2.500 kroner, og opdagede så at nøjagtig samme dropfodsbånd kun koster 1.275,- hos LEMCO.

Derfor returnerede Lis Dropfods- båndet til Bandagisten, og fik et dropfodsbånd fra os. Jette blev så indigneret over den overpris som hun selv havde betalt for disctusbåndet fra bandagisten, at hun gerne ville dele sine erfaringer på video.

LEMCO siger mange tak til Lis, det er alle skatteyderes penge der bruges når firmaer fakturerer staten standardvarer som er urimeligt dyre.

Herunder ses et eksempel fra en anden kunde som har betalt 6.500 kroner for nøjagtig samme dropfods-bånd hos en bandagist, på trods af at der står dropfodsskinne på bevillingen er det endda en dårlig kopi af det originale Dictus Bånd som leveres af LEMCO der er leveret til borgeren på kommunens regning.

Det leverede dropfods- bånd er endda ikke i ligeså god kvalitet som vores dropfodsbånd. .

Om forfatteren:

Carsten er ejer af LEMCO. Med dygtige medarbejdere hjælper vi til at for bedre livskvalitet for en stor gruppe mennesker med udfordringer i bevægeapparatet.

2 Comments

 1. Hanne Sørensen 22/06/2018 at 12:22 - Besvar

  Den 5.juni 2018 købte jeg et sæt krykker/ albuestok med ergonomisk håndtag. Fik samtidig sat Flexyfoot på ( fødder der giver sig når man går) . Jeg har brugt krykker i 21 år og går normalt med håndledsbeskyttere, men efter jeg har fået disse fantastiske krykker, har jeg det meget bedre og bruger ikke mine håndledsbeskytter. Der er dog et lille minus, og det er gummiet på håndtagene som desværre smuldrer lige så stille og roligt.

  • Carsten 24/06/2018 at 16:37 - Besvar

   Hej Hanne,

   Tak for din fine kommentar. Silicone håndtagene er i kontakt med håndsved og bliver belastet ved hvert skridt. Håndtagene kan klikkes af og skiftes efter behov, så man ikke behøver at købe en ny krykke.

   Det er individuelt hvor meget man sveder og den “kemiske sammensætning” af ens håndflader. Det samme gør sig gældende for fodsåler, der er der dog ikke samme behov for komfort som når det er i direkte kontakt med hænderne. Derfor kan håndtagene ikke være hårde.

   Du skal være velkommen til at komme forbi efter et nyt sæt gummigreb uden beregning, de plejer at holde i mange måneder. 14 dage er alt for lidt 🙂

Efterlad en kommentar