Dropfod - Skinner og bånd til dropfod

Dropfod, hjælpemiddel til dropfod

Dictus Dropfodsbånd

I løbet af de sidste 10 år, har vi hjulpet hundredevis af mennesker med dropfod.

I stedet for dyre dropfodsskinner, har mange kunder glæde af vores dictusbånd. Det kan også bruges i almindelige snøresko og det mindsker snublerisikoen. Vores kunder der har stiftet bekendtskab med dictusbåndet har haft en stigende interesse i at anvende båndet, og har hertil mange positive og varme udtalelser omkring det.  Derfor har vi valgt at lave et lidt større indlæg om det på vores hjemmeside.

Hvis du er bekendt med dropfod kender du allerede til besværlighederne ved at snuble over fortrinsfliser, tæppekanter, dørtrin m.m. I vores indlæg vil du kunne blive klogere på hvilke udfordringer det giver at leve med dropfod, hvilke hjælpemuligheder der er til dig, og hvad det nyeste forsking siger.

Diverse kundeudtalelser om dictusbånd

“Når jeg går uden mit dictusbånd, er det ligesom at gå op af en trappe hele tiden”….

“Skinnen er ikke noget der hjælper mig særligt. Skinnen holder min fod oppe men giver absolut ingen dynamisk gang”….

“Man bemærker slet ikke at jeg har dictusbåndet på”….

Læs vores sektion om dropfod her: Læs mere om dropfod

Bestil dropfodsbånd her: Dictus Dropfodsbånd

Har du erfaringer med dictusbåndet, er du mere end velkommen til at dele din oplevelse med os, ved at skrive en kommentar.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Relaterede Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *