Dropfod, hjælpemiddel til dropfod

//Dropfod, hjælpemiddel til dropfod

Dropfod, hjælpemiddel til dropfod

I løbet af de sidste 12 måneder, har vi hjulpet mange mennesker med dropfod.

I stedet for dyre dropfodsskinner, har mange kunder glæde af vores dictusbånd. Det kan også bruges i almindelige snøresko og det mindsker snublerisikoen. Vores kunder der har stiftet bekendtskab med dictusbåndet har haft en stigende interesse i at anvende båndet, og har hertil mange positive og varme udtalelser omkring det.  Derfor har vi valgt at lave et lidt større indlæg om det på vores hjemmeside.

Hvis du er bekendt med dropfod kender du allerede til besværlighederne ved at snuble over fortrinsfliser, tæppekanter, dørtrin m.m. I vores indlæg vil du kunne blive klogere på hvilke udfordringer det giver at leve med dropfod, hvilke hjælpemuligheder der er til dig, og hvad det nyeste forsking siger.

Diverse kundeudtalelser om dictusbånd;

“Når jeg går uden mit dictusbånd, er det ligesom at gå op af en trappe hele tiden”….

“Skinnen er ikke noget der hjælper mig særligt. Skinnen holder min fod oppe men giver absolut ingen dynamisk gang”….

“Man bemærker slet ikke at jeg har dictusbåndet på”….

Læs vores sektion om dropfod her: Læs mere om dropfod

Har du erfaringer med dictusbåndet, er du mere end velkommen til at dele din oplevelse med os, ved at skrive en kommentar.

Af |2017-03-22T14:26:59+00:00oktober 19th, 2016|Dropfod - Skinner og bånd til dropfod|0 kommentarer

Om forfatteren:

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder hos Lemco Rehab og Fysio som sundhedskonsulent i rådgivning omkring hjælpemidler og træning til kunder. Inden jeg startede med at arbejde for Lemco har jeg primært beskæftiget mig med ældre mennesker indenfor somatikken, hjemmeplejen og rehabilitering.

Efterlad en kommentar