Dictus mod dropfod

Pris Barfods DictusBånd

Dictus Barfodsbånd sort

Dropfodsbånd til barfods brug – Billigste pris hos LEMCO

Bestil dit Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug hos LEMCO, vi er specialister i Dictus.

Kr. 1.275,- Inklusiv moms

Dictus – Dropfodsbånd til indendørs brug- Sådan bestiller du det.

På vores Dictusbånd har vi: Tilfredshedsgaranti* – ingen andre dropfodsbånd har samme kvalitet og funktioner.

* Ring på tlf: 3325 4002 og spørg om hvordan vi sikrer dig fuld tilfredshed med dit dropfodsbånd til indendørs brug

Bevilling ? Det klarer vi også…

Som borger i Danmark har man Frit Valg på mange hjælpemidler, også på Dictus Dropfodsbånd. Du kan sende bevillingen til os, så sender vi dictus båndet til dig og fakturaen til kommunen.

Bemærk at man skal have haft dropfod i mindst et år, for at kunne få en bevilling fra kommunen. Bemærk ligeledes at der skal gå minimum 12 måneder før man kan få udskiftet sit DictusBånd. Men man skal nogle gange have lidt tålmodighed mht. bevillingen.

Husk at få dit DictusBånd fra LEMCO, vi er specialister i DictusBånd.

Dictus-Dropfodsbånd-med-Dictuskroge
Luk

Dictus Dropfods Bånd / Dropfodsskinne

DKK 1.275,00 Inkl. Moms
Dropfodsbåndet løfter foden og er egnet til personer, der oplever at en dropfodsskinne er for besværlig, fungerer dårligt - giver stiv gang eller som blot ønsker at bruge almindelige snøresko, selvom man har dropfod. Danmarks bedste og billigste dictusbånd. Samme bånd sælges hos flere bandagister til 3 x prisen.  Du behøver ikke en bandagist til at tage mål til dit Dictusbånd. Båndet fås i fire størrelser, det er let at måle omkredsen af dit ben. Ved kommunal bevilling er der frit leverandør valg - køb dit bånd hos os, så er du sikker på at du får det originale Dictusbånd. Der er billigere kopier i omløb ! En WinWin løsning... til dig med dropfod. Dictus bør altid prøves først, før stive dropfods-skinner... Bemærk - Vi lager-fører alene: Det originale gode Dictusbånd i blødt læder! Alt du ser på billedet er med i pakken med båndet (bortset fra min fod og målebånd)
Luk

Dictus Dropfodsbånd – indebrug

DKK 1.275,00DKK 5.100,00 Inkl. Moms
Dictus Dropfodsbånd til indendørs brug (barfods bånd til strømpesokker), hvis der ønskes kompensation for dropfod uden brug af fodtøj. Med dropfodsbåndet til indebrug kan du gå bedre, uden sko, blot på strømpesokker.

Dropfodsbåndet til indendørsbrug, kræver at man har det almindelige Dictus bånd, da denne vare udelukkende er båndet til forfoden.

Dropfods-Båndet til indebrug er One-size og findes til højre og venstre fod.
author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *