Dictusbånd til dropfod – Brugererfaringer

Jeg fik for 5 år siden konstateret Sclerose og havde fået en dropfod og fik lavet en skinne til mit ben. I sommeren 2013 læser jeg om en, der har fået et dictusbånd til sin dropfod. Jeg taler med min fysioterapeut om det og hun syntes, at det var noget til min dropfod. Jeg søger på nettet og ser, at man hos Lemco har mulighed for, at prøve et dictusbånd gratis i 14 dage, inden man køber det. Efter et par dage var jeg sikker på, at jeg ville beholde det.

Det er nemt at tage af og på og det giver mere frihed til min fod. Jeg føler også at det løfter foden lidt mere end skinnen. Jeg har ikke brugt min skinne efter jeg fik et dictusbånd.
Man skal prøve sig lidt frem. Finde de sko som passer bedst og finde ud af hvor krogene skal sidde. Mine kroge sidder ikke ens i højre og venstre sidde af skoen. Min venstre fod falder meget mod venstre side og efter min fysioterapeut havde vurderet mig, blev det den bedste løsning.

Prøv dig lidt frem og jeg er helt sikker på, at du bliver glad for et dictusbånd fra LEMCO

Jonna Hansen
Jeg har siden barndommen haft en enkeltsidig peronæusparese med dropfod. Jeg har i tidens løb fået lavet flere dropfodsskinner hos bandagister. Jeg har aldrig været tilfreds med disse dropfodsskinner.

De er besværlige og passer ikke ind i normale “pæne sko”. Ved en tilfældighed blev jeg opmærksom på Dictusbåndet for nogle år siden og er meget tilfreds med dette. Det fungerer fint, det er let og passer til næsten al fodtøj.

P. Kildegaard Larsen
Bestil online med 14 dages returret

Bestil i dag

Få yderligere information i vores webshop eller ring til os på tlf. 3325 4002 og få personlig service. I vores webshop kan du bestille i dag med EAN/GLN NR. eller betalingskort.
Bestil online med 14 dages returret