Bevilling af trænings-cykel som hjælpemiddel ?

Hvad ansés som hjælpemidler i Danmark ifølge serviceloven ?

I følge Servicelovens § 112. skal din kommune tildele et hjælpemiddel, hvis hjælpemidlet kan afhjælpe de varige følger af nedsat funktionsevne og/eller kan lette dagligdagen i ens hjem og/eller er nødvendigt i ens arbejdsliv.

Desværre er træningscykler som vores LEMCO Combi Bike kun i ganske særlige tilfælde betalt af kommunen. Kontakt os for mere information.

Træk hjælpemidler & velfærdsteknologi fra i skat !

LEMCO er et firma med holdninger og kæmper mange slag for personer med handicap. Vi oplever jævnligt den frustration det er for borgerne, der kender deres egen krop og ved hvor vigtigt træning er for deres livskvalitet.

Vi så gerne at politikkerne fik øjnene op for muligheden for at borgere på pension, selv kan anskaffe sig træningsudstyr, og skrive det på skatteblanketten som ved bl.a. håndværkerfradrag. Det er ganske få omkostninger for stat og kommuner i forhold til de mange penge der bruges på handicap transport frem og tilbage til træning.

Omkostningen vil komme hurtigt tilbage i form af

  • Lavere omkostninger til medicin
  • Mere selvstændige borgere der behøver mindre hjælp
  • Mindre belastning af pårørende

Og mange flere !

Bevillinger der samtidig kan understøtte dansk velfærdsteknologi og danske arbejdspladser.

Du kan hjælpe på vej !

Hvis du har en god fortælling der understøtter vores påstand, hører vi gerne fra dig. Vores kommentar til skatteministeren i P1 blev desværre ikke modtaget positivt, vores samtale med socialministeren bar ligeledes præg af at det var svært da mange ministerier skulle involveres.

Kort sagt, vi mangler de gode historier der kan underbygge vores påstand om at det kan betale sig for staten at bevilige trænende hjælpemidler.

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Har du brug for vedligeholdende træning efter blodprop i hjernen elller eks. hjerneblødning, og du det tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidige lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetra plegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man en smule kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok tila t få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi. Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som vores.

Bestil træningscykel til kørestol her