ALS

ALS – Træning sådan kan du træne når du har als

Betjening-motionscykel-handicap

Personer med ALS, kan ofte have mange spasmer.

Træning kan afhjælpe nogle af spasmerne, og give bedre livskvalitet.

Vi har flere løsninger der er velegnet til dig med ALS. Eksempelvis kan man leje vores LEMCO Combi Bike Plus motionscykel i en periode hvor behovet er størst. Hvis man derefter har behov for motionscykel med hjælpemotor kan man leje / købe denne.

Kontakt os meget gerne for gratis rådgivning.

Dansk Produceret træningscykel i verdensklasse til brug fra stol eller kørestol

Har du brug for vedligeholdende træning når du er ramt af ALS –  og den tilbudte genoptræning fra kommunen ikke er nok, kan det være en idé at supplere med en LEMCO Combi Bike Plus. Træningscyklen er meget let at bruge. Din fysioterapeut er ofte klar til at komme på hjemmebesøg og hjælpe dig igang med den rigtige træning.

Træningscyklen er unik og fås alene hos LEMCO, og kan bruges af stort set alle også

  • Halvsidigede lammede
  • Paraplegikere (lam fra livet og ned)
  • Tetra plegikere (lam fra brystet og ned)

Typisk har man lidt kræfter i ben / arme, og selv meget meget få kræfter er nok tila t få hele kroppen i bevægelse grundet en speciel indbygget teknologi.

Derfor behøver man ofte ikke en træningscykel med motor, men kan med større udbytte bruge en træningscykel som den træningscykel som vi producerer her i Helsingør.

author-avatar

Om Carsten Lemche

CEO og Opfinder af LEMCO Combi Bike Plus, sengecykel m.v.Jeg har arbejdet med træning og hjælpemidler siden 1985. Jeg er fascineret af hvor meget jeg kan ændre et menneskes liv, ved at give mulighed for at træne i fysioterapi eller i eget hjem. Jeg bruger meget tid på at forstå mine kunders behov, og arbejder hver dag for at udvikle og producere de bedste løsninger til mennesker i kørestol, og meget dårlig gående. Det vil glæde mig også at hjælpe dig.